Inspirerend vergaderen op de Utrechtse Heuvelrug: vergaderlocatie in het groen

De “nieuwe normaal” regels maken het ons helaas onmogelijk om vergaderen op goed niveau aan u aan te bieden. Ons vergaderlocatie is daarom helaas tot nader order gesloten.

Exclusief vergaderen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, in alle privacy, weg van kantoor en weg van de snelweg maar zeer centraal en goed te bereiken: dat kan op Veld en Bosch.

Het Souterrain bevat een luxe, zeer ruime, vergader locatie voor groepen tot 12 personen. Deze is van alle faciliteiten en comfort voorzien, zoals beamer, flip over, zithoek met houtkachel, open keuken en loungebank voor break outs. Met eigen ingang en eigen sanitaire voorzieningen. Vanuit het Souterrain komt u via openslaande deuren uit in de fraai aangelegde dieptetuin van Veld en Bosch, die exclusief aan Souterrain-bezoekers ter beschikking staat. Een zonnescherm zorgt voor schaduw op zonnige dagen.

De lunch is zeer uitgebreid en bevat ook eigen specialiteiten, zoals verse zelfgebakken quiche, zelfgemaakte soep, etc.
Vele groepen keerden naar ons terug vanwege de lekkere lunch. Ook diner is mogelijk.

Er is alle gelegenheid tot het maken van boswandelingen en deelname aan activiteiten, zoals paardencoaching (in overleg). Vergaderen in het groen in optima forma.

Onze locatie is zeer geschikt voor een vergadering, training, coaching of heide sessie op een centrale plek in het land. Door de hoge mate van privacy en exclusiviteit leent Veld en Bosch zich ook uitermate goed voor vertrouwelijk vergaderen door directies en/of Raden van Commissarissen.

Veld en Bosch: de ideale plek voor een geslaagde vergadering, hei-sessie, of training.

Prijzen

Prijzen vergaderarrangementen zijn exclusief BTW. Vergaderruimte Het Souterrain is voorzien van vergadertafel voor maximaal 12 personen, loungebank, zithoek, eigen sanitair.

 • Vergaderen:
  • één dagdeel: € 130,00
  • hele dag: € 220,00

Alles is mogelijk op het gebied van eten en drinken. Arrangementen vanaf €2 per persoon per uur voor koffie/thee/water arrangement. Overige zaken als beamer, flipover, luxe lunch e.d. op aanvraag.

Eventueel zijn ook op loopafstand restaurants aanwezig voor lunch of diner.

Beschikbaarheid vergaderruimte Het Souterrain

De vergaderruimte is momenteel niet beschikbaar.

Reserveren

Wilt u reserveren?
Bel Josta op 06 18 17 22 19 of mail naar josta@veldenbosch.nl
Of vul onderstaand formulier in en ik neem contact met u op om uw reservering te verzorgen.

  Naam*
  Bedrijfsnaam
  E-mail*
  Telefoonnr.

  Datum*
  Duur*

  Opmerkingen/wensen
  * verplichte velden

  U kunt ook overnachten in onze B&B

  Bekijk de mogelijkheden