Een paardenvakantie op de Utrechtse Heuvelrug

Gasten kunnen bij ons hun eigen paard meenemen. Hoe leuk is dat! Op vakantie met uw eigen paard op een toplocatie voor paarden voorzien van alle accommodatie en direct uitrijden op 70km ruiterroutes. U hoeft zelfs geen weg over te steken. In onze omgeving zijn er vrijwel geen dazen. Dat maakt uitrijden vanaf Veld en Bosch het hele jaar door een feestje Download hier de routekaart. Vraag eerst naar de beschikbaarheid van stallen.

Er is een stallenblokje van 2 stallen speciaal voor onze gasten. Hierdoor is er geen gevaar van eventuele besmetting en heeft u en uw paarden uw eigen privacy. De paardenboxen hebben een afmeting van 3x3m en hebben  een deur aan de buitenkant. Het zijn contactstallen zodat zij elkaar ook kunnen zien door de afscheidingswand. De stallen zelf zijn hoog maar de entree is wat laag (210m).  Even bukken dus voor de grotere paarden. Vaak zijn er ook stallen beschikbaar met een hoge entree (overleg vooraf).

De paarden staan op Eurolin (vlasvezel), wat het mesten eenvoudiger maakt en wat mooi schoon en stofvrij is. Vlasvezel en voer zijn inbegrepen. De stallen worden schoon opgeleverd en wij verwachten dat u ze ook weer schoon achterlaat. Wij vertrouwen erop dat u paddock/weitjes zelf leeg maakt.

Ook buiten overnachten is mogelijk in een ruime paddock met schuilstal.

En verder: 20×60 Agterberg buitenbak, stapmolen, poetsplaats, paddocks, weitjes……….

De 20×60 Agterberg buitenbak is de droom van iedere dressuurruiter. Maar ook de stapmolen en paddocks zijn super. Achter de buitenbak en paddock met schuilstal begint het weiland van +/- 1,5 Ha. ). Indien mogelijk bakenen wij een stukje daarvan speciaal voor u af. De poetsplaats biedt ruimte aan 2 paarden. Hier kan ook opgezadeld worden. En: direct uitrijden op 70km ruiterroutes van Landgoed Den Treek – Henschoten!

Voor gasten die liever niet op eigen gelegenheid een buitenrit maken bieden wij de mogelijkheid aan van een buitenrit onder begeleiding van iemand die de omgeving goed kent (graag vooraf aanvragen).

LET OP: Om te mogen uitrijden op de ruiterroutes van Landgoed Den Treek heeft u een ruiterpenning nodig (tegen vergoeding). Die kunt u online kopen bij Landgoed Den Treek.

 

Paarden op Veld & Bosch