Een paardenvakantie op de Utrechtse Heuvelrug

Bed and breakfast gasten kunnen bij ons hun eigen paard meenemen. Hoe leuk is dat! Op vakantie met uw eigen paard op een toplocatie voor paarden voorzien van alle accommodatie en direct uitrijden op 70km ruiterroutes. U hoeft zelfs geen weg over te steken. In onze omgeving zijn er vrijwel geen dazen. Dat maakt uitrijden vanaf Veld en Bosch het hele jaar door een feestjeĀ Download hier de routekaart.

Onze paardenboxen hebben allemaal een deur en/of luik aan de buitenkant. De paarden staan op Eurolin (vlasvezel), wat het mesten eenvoudiger maakt en wat mooi schoon en stofvrij is.

En verder: 20×60 Agterberg buitenbak, stapmolen, poetsplaats, paddock, weitjes……….

De 20×60 Agterberg buitenbak is de droom van iedere dressuurruiter. Maar ook de stapmolen en paddock zijn super. Achter de buitenbak en paddock begint het weiland van +/- 1,5 Ha. ). De poetsplaats biedt ruimte aan 2 paarden. Hier kan ook opgezadeld worden, want de ruime en afsluitbare zadelkasten bevinden zich in de ruimte erachter. En: direct uitrijden op 70km ruiterroutes van Landgoed Den Treek – Henschoten!

Voor gasten die liever niet op eigen gelegenheid een buitenrit maken bieden wij de mogelijkheid aan van een buitenrit onder begeleiding van iemand die de omgeving goed kent (graag vooraf aanvragen).

LET OP: Om te mogen uitrijden op de ruiterroutes van Landgoed Den Treek heeft u een ruiterpenning nodig. Deze regelen wij voor u.

Paarden op Veld & Bosch