Reglement

Check in/check out

U kunt vanaf 15:00 uur inchecken in de B&B. Graag horen wij uw geschatte aankomsttijd zodat wij zelf ook aanwezig zijn. Uitchecken vóór 11:00 uur op de dag van vertrek.

Betaling

Betaling dient volledig voldaan te zijn voorafgaand aan vertrek. Bij voorkeur contant, maar mag ook via bankoverschrijving. IBAN – NL24 RABO 0143 5701 96,  BIC – RABONL2U

Veld & Bosch beschikt niet over PIN faciliteiten.

Ontbijt formule Veld & Bosch

Alleen van toepassing indien u een verblijf inclusief ontbijt heeft geboekt. Wij hebben de koelkast en de keukenkastjes ruim gevuld. U ontbijt wanneer u dat wenst. Bak zelf uw broodjes af in de oven. Eet en drink gerust zoveel u wilt. Ook gedurende de dag. Daar wordt niets extra’s voor gerekend. Wel stellen wij het op prijs indien u alles wat u niet geconsumeerd heeft achterlaat bij uw vertrek, inclusief de aangebroken verpakkingen.

Zwembad Veld & Bosch

Het zwembad is open in juli/augustus/begin september en is vrij toegankelijk voor de gasten die bij ons verblijven (niet voor introducees). Achter het poortje bij het zwembad bevindt zich het pomphuisje. Daarin vindt u meteen links naast de ingang de knoppen om het zwembaddek open en dicht te maken (O = open, D = dicht). Er is geen toezicht. Gebruik van het zwembad is volledig voor eigen risico.

Wifi

Gratis Wifi beschikbaar.